Nieuw logo!

Het is zover!

Na veel ontwerpen, bijsturen, nog eens bestuderen tot in de kleine puntjes, nog wat wijzigen, “misschien die tong toch in het rood?” en ga zo maar verder…
is het nu dan toch zover!

Ons nieuw wapenschild is een feit! We willen graag leden Steven (Grizzly) en Simon bedanken om het tekenen en digitaliseren ervan! Het heeft hen net geen bloed, zweet en tranen gekost om het te krijgen zoals het in ons hoofd zat, maar we konden het ons niet beter voorstellen! Een welgemeende dankjewel dus!

En nu is het dus tijd om het logo overal te wijzigen, de Facebookpagina is al mee, de e-mailhandtekening ook en de nieuwe etiketten voor ons Pendragonbier zijn bij de drukker! Stap voor stap zal het oude logo dus verdwijnen. Waarom we het veranderen?

Wel, we hadden al langer het gevoel dat dit toch niet volledig paste bij onze periode. We hebben dit besproken met onze oprichter, eerste voorzitter en nog steeds opperlid Danny, en deze zag het zeker zitten. Het oude logo was bij oprichting van de club gekozen om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan. Nu ondertussen 15 jaar later werd het dus tijd voor een nieuw.

Een iets simpeler, robuuster wapenschild, perfect voor onze periode in de duistere middeleeuwen!

je zal het vanaf nu dus meer en meer zien verschijnen, en het oude langzaamaan zien verdwijnen.

Middeleeuwse groeten, de Pendragonbende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.